Hotel Restaurant Zeezicht

MOMENTEEL IS ONS HOTEL GEOPEND, WIJ SERVEREN DINER IN ONS RESTAURANT EN OP ONS TERRAS AAN HET WATER VOOR ONZE HOTELGASTEN.

Vanaf 1 juni serveren wij weer ook lunch en diner voor niet hotelgasten uitsluitend op reservering of via check-in balie.

Wij houden ons hierbij strikt aan de veiligheidregels van het RIVM en verwachten dit ook van onze gasten.

Dit houdt in dat wij u bij reservering en bij binnenkomst een aantal gezondheidsvragen zullen stellen.

Indien u hoest, koorst heeft of verkouden bent blijf dan thuis. Bent u in contact geweest met corona verzoeken wij u ons bedrijf niet te betreden!

Voor u en onze veilgheid hanteren wij momenteel de volgende huisregels

* Handen desinfecteren bij binnenkomst

* U eerst melden bij de balie of een medewerker en wacht tot een tafel krijgt toegewezen door de medewerker

* Tafelbezetting tot maximaal 2 personen, tenzij u kunt aan tonen dat u woonachtig bent op hetzelfde adres.

* Hotelgasten maken gebruik van de toilet op de hotelkamer

* Gasten zonder kamer melden zich bij de balie voordat zij de toilet bezoeken, u krijgt dan een toiletkaart mee ( nadien retour, wij desinfecteren de toiletkaart na ieder gebruik)

* Onze tafels zijn met zorg op 1,5 meter uit elkaar geplaatst om dit zo te houden is het niet toegestaan om zelfstandig met tafels en stoelen te schuiven

HOUD 1,5 METER AFSTAND! 

Hotel Zeezicht Harlingen, uniek gesitueerd aan de Oude Binnenhaven in hartje Harlingen is gevestigd in het opvallende monumentale pand ‘het Zeekasteel‘ van Harlingen recht tegenover de terminal van Doeksen waar de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken. Harlingen is één van de Friese elfsteden en de enige Friese Havenstad, verbonden met één van de grootste beschermde, in de lijst Werelderfgoed opgenomen natuurgebieden van West-Europa: de Waddenzee. De historische gevels, de vele monumenten, bijzondere winkels en gezellige cafés zijn een stadswandeling waard.

Het hotel beschikt over een prachtig terras aan het water en een uitstekend restaurant met wisselende á
la carte kaart. ‘s Avonds is het goed toeven op het recent gerenoveerde overdekte terras waar u kunt dineren terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de historische zeehaven met in- en uitvarende schepen op de Waddenzee.

De oversteek met de veerpont naar de Waddeneilanden is eenvoudig: de veerdienst ligt tegenover het hotel. Uw bootkaartjes kunt u bij het hotel bestellen.

Valet parkeren vanaf het hotel, uw auto parkeren wij graag voor u in onze overdekte stalling

Het hele team van Hotel Zeezicht Harlingen heet u van harte welkom!