Aanbiedingen

U kunt bij ons alle gerechten van de menu kaart afhalen of laten bezorgen

Hopen u spoedig weer te kunnen ontvangen in ons restaurant, indien u bij ons slaapt kunt u ook bij ons in het restuarant plaats nemen

Soepen:

  • Mosterdsoep van grove Fryske Hynder mosterd en Fryske droge worst                                         7
  • Harlinger vissoep van diverse vissoorten uit het Wad                                                                    10
  • Tomatensoep met reepjes oude kaas                                                                                              7
  • Chef’s soep wekelijkse creatie van onze chef’s                                                                               8

Koude voorgerechten:

  • Carpaccio van graangevoerd rund met pesto en parmezaanse kaas                                           12
  • Garnalen cocktail van Hollandse garnalen, Fryske Hynder wisky saus en appel                         16
  • Gekarameliseerde peer met gebrande brie en uien compote                                                       11

Warme voorgerechten:

  • Pittige empanadas met Spaanse chorizo en knoflook dip                                                             9
  • Gebakken pittige gamba’s met aioli en streekbrood                                                                    12
  • Polenta met tomaat, gebakken champignons en wilde spinazie                                                   9

Hoofdgerechten vlees:

  • Tournedos met een heerlijke saus van sjalotten en cognac                                                         29
  • Graangevoerd entrecote met een saus van ruby port                                                                  26
  • Ribroast +/- 350 gram van het varken met honing-thijm mayonaise                                            24
  • Scharrelkip omwikkeld met bacon gevuld met brie en tomatensalsa                                           20
  • Lamsrack gemarineerd met knoflook en chilipeper en abrikozen saus                                        28

Hoofdgerechten vis:

  • Sliptong met remouladesaus                                                                                                      26
  • Kabeljauw met zeekraal en een sublieme safraansaus                                                             23
  • Zalmfilet papillot met citrus vruchten, seizoen groenten en een zoete mosterd dressing          23
  • Zeebaars op een amandel kruiden korst uit de oven                                                                 25

Hoofdgerechten vegetarisch:

  • Groente curry met naan brood en rijst                                                                                      17
  • Flamkuchen rijkelijk belegd met seizoen groenten en diverse soorten kaas                            16
  • Paprika gevuld met couscous, noten en feta                                                                            15

 Pasta’s:

  • Harlinger Pasta met Waddenvis                                                                                               17
  • Vega pasta met wilde spinazie en feta                                                                                     15
  • Pasta, gebakken Spaanse worst, champignons, seizoengroenten en knoflookroomsaus       16

 Maaltijd salades:

  • Couscous salade met feta en zongedroogde tomaat                                                              15
  • Carpaccio met pitten mix, parmezaanse kaas en pesto                                                          17
  • Seafood met tonijn, zalm en gebakken gamba’s                                                                     19                                                               

Nagerechten:

  • Klassieke creme brulee                                                                                                           8
  • 2 soorten chocolade mouse                                                                                                    9
  • Suikerbrood pudding met nougat ijs                                                                                        8
  • Hangop met vers fruit en gekarameliseerde noten                                                                 8
  • Chai tea parfait                                                                                                                        9
  • Sorbet XL                                                                                                                              10

Bestellen bel ons op 0517-412536 appen 06-10955822

Heeft u wat te vieren dan trakeren wij op een glaasje bubbels wij uw bestelling!

@HARLINGEN BEZORGT

PINNEN AAN DE DEUR MOGELIJK